Bjud in dina vänner

Det smidigaste sättet för dig att sprida appen, och dessutom får både du och vännen en bonus på 20 kr när de registrerar sig med din länk! Vi har skrivit mer precis om hur detta funkar i denna artikel.

Betygsätt oss i din app-butik

Ett viktigt sätt för oss att få synlighet, men också att övertyga de som får syn på appen att ladda ner den. Om du sätter ett bra betyg i din app-butik, eller kanske till och med skriver några fina ord, så är det säkert någon som blir övertygad om att ge appen ett försök som inte hade gjort det annars!

Länk till Apple App Store och Google Play Store.

Skriv om oss i sociala medier

Oavsett om du vill skriva något på Facebook, Instagram eller annat så uppskattar vi att ordet sprids så att både nya användare, annonsörer och organisationer kan få syn på möjligheten att göra välgörenhetskakan i Sverige ännu större.

Om du gör ett inlägg får du gärna använda hashtaggen #bghrtapp, så att det blir lätt för oss att se detta och ge glada tillrop. 🙌

Har du ett större antal följare kan du gärna höra av dig till oss, så kan vi tillsammans försöka få till ett fint inlägg likt detta från @ekorekotjejen på Instagram.

Andra initiativ
Har du en annan tanke om hur du skulle vilja synliggöra Bigheart för folk? Hör av dig till oss med någon av våra kontaktvägar så hittar vi en bra lösning tillsammans 😄