Här hittar du den! Vi ska göra det enklare att komma åt dessa annonser i appen, men tills vidare kan du se alla dessa annonser här.

Viktigt är att du genomför köpet genom att klicka på annonsen, annars får inte Bigheart någon ersättning som vi kan sätta in på ditt välgörenhetskonto.

Generella instruktioner för hur detta går till:

1. Klicka på annonsen (funkar även med bilderna nedan)
  2. Genomför det som annonsen ber om
  3. Skriv till oss i chatten så lägger vi in pengar på ditt konto

Aktiva annonser med kickback:

Observera gällande Bokus:
Har du tidigare handlat på Bokus från samma enhet (telefon eller dator) får vi inte lika mycket i ersättning och kan bara ge 2% i återbäring till ditt välgörenhetskonto, dessvärre inte 6% som det står i annonsen.
– Köpet måste göras inom 24 timmar från den länk som dyker upp när du klickat på annonsen.