Varje annonsvisning samlar pengar på ditt konto i appen. När du sett en annons i en sekund så registreras detta av vår server som lägger till pengarna på ditt konto direkt. Om du inte får några pengar för en annonsvisning så kan det bero på någon av dessa anledningar:

• Annonsen visades i mindre än 1 sekund.
  • Det var mindre än 30 sekunder sedan din senaste annonsvisningar. Detta är för att säkerställa att personer inte missbrukar tjänsten och "spammar" annonser för att öka sin insamling.
  • Du såg en av våra egna annonser som inte ger betalt. Det finns några få annonser som inte ger betalt och det är våra egna annonser, till exempel den om inbjudningsfunktionen.
  • Appen eller servern har inte hunnit uppdatera din insamling. Testa att dra neråt för att uppdatera statistiksidan i appen eller starta om appen för att ladda om din insamling.

Om inget av ovan stämmer så har något blivit fel. Då får du gärna kontakta oss i chatten så hjälper vi dig direkt!