Efter att du har laddat ner appen ber vi dig att...
1️⃣ registrera ett konto. För att kunna visa mer relevanta annonser (och få mer betalt av annonsörerna, vilket ger mer till välgörenhet) så ber vi om kön, ålder och vilken ort du bor på.

Därefter kommer den viktigaste delen...
2️⃣ att välja organisation att skänka till. Det finns ett brett urval inom olika områden, och vi hoppas du hittar något som passar dig. Oroa dig inte, du kan välja att byta organisation att stötta inne i appen när du vill.

Sedan kommer...
3️⃣ appen börja visa annonser på låsskärmen av sig själv. För varje annons som visas kommer en summa automatiskt in på ditt välgörenhetskonto. Pengarna sparas automatiskt till din organisation var 30:e dag, utan att du behöver göra mer.

Enkelt va?