Hur mycket du kan samla till din organisation med appen beror helt på hur du använder din telefon.

De som har lyckats samla in mest har skänkt över 200 kronor per månad, men det är betydligt vanligare att hamna omkring en 100-lapp.

För många är det snäppet lättare att se fler annonser med en Android-telefon än med iPhone, och därmed kunna samla in lite mer pengar. iPhone-användare får dock mer betalt per visning, eftersom vi där kan prioritera att visa de annonser som ger allra mest betalt till välgörenhet.

Det lättaste sättet att öka på sin insamling är att bjuda in fler vänner, använder de appen en hel månad så ger vi en välgörenhetsbonus till både din och din väns valda organisation.