En bra och viktig fråga!

Välgörenhetsdonationerna finansieras av att våra användare frivilligt ser annonser som vi har sålt.

För 100 kronor sålda annonser så använder vi max 20% till att fortsätta utveckla företaget. Den delen av pengarna går alltså till att hålla igång servrar, utveckla appen med nyttiga funktioner och främst till att dra in ännu fler användare.

På lång sikt är tanken att det med Bigheart ska samlas in så mycket pengar att 20% ska vara tillräckligt mycket för att utöver ovan också generera en vinst, men välgörenhetsbiten kommer alltid vara prioritet ett.