De insamlade pengarna i appen skänks automatiskt var 30:e dag till den välgörenhetsorganisation som du har valt.

Inne i appen under fliken DONATIONER kan du se när din nuvarande period tar slut och pengarna skänks.💰 När din donation har gått iväg finns den under under fliken HISTORIK på samma sida.

Om du byter organisation under perioden, exempelvis efter att halva perioden har gått, så går det du sparat så långt till första organisationen, och det du sparar därefter till ditt nya val.

För att minimera administration och få mer uppmärksamhet när vi skänker pengarna så har vi kommit överens med välgörenhetsorganisationerna om att föra över alla användares pengar samtidigt i klumpsummor – vanligtvis i april varje år. 🌼