Dessvärre kan annonserna för vissa telefonmodeller ibland ha lite svårt att komma åt låsskärmen, något som ju är livsviktigt för att kunna vara med och stötta genom appen.

Vi har försökt att nedan samla lite lösningar som har fungerat för andra användare...

Sätt på stabilt läge
Öppna Bigheart och gå till sidan Inställningar. Aktivera där "stabilt läge". Det skapas då en notis som ligger aktiv och visar hur mycket du har samlat in, samtidigt får annonserna lättare

Om du har en Huawei-telefon

Detta har funkat för vissa personer med en Huawei-telefon. Gå in i telefonens inställningar och lägg till Bigheart som ett undantag i "batteribesparningsfunktionen" och "databesparningsfunktionen". Telefonen tolkar det som att det pågår någon process i bakgrunden som du inte känner till, men vi vet ju alla vad detta är och att det går till en god sak!

Kan det hjälpa?