Efter att du har laddat ner appen ber vi dig att...
1️⃣ registrera ett konto. För att kunna visa mer relevanta annonser (och få mer betalt av annonsörerna, vilket ger mer till välgörenhet) så ber vi om kön, ålder och vilken ort du bor på.

Därefter kommer den viktigaste delen...
2️⃣ att välja organisation att skänka till. Det finns ett brett urval inom olika områden, och vi hoppas du hittar något som passar dig. Oroa dig inte, du kan välja att byta organisation att stötta inne i appen när du vill.

Sedan hör vi av oss till dig och ber dig att ...
3️⃣ lägga till nya ikoner för sociala medier.

Just nu har vi åtta olika appar som du kan knyta till Bigheart, men kommer att lägga till fler längre fram. (Hör av dig till oss om det är någon särskild du tror du skulle ha mycket nytt av! 💬)

Om du redan har lagt till din första ikon och vill lägga till fler så kan du alltid trycka på Plus-tecknet längst upp till höger i annonsvyn för en av dina befintliga kopplade appar.

Om du ännu inte har lagt till någon ikon kan du gå in på www.bghrt.se/skank (måste vara med din iPhone!) och välja gratisalternativet för att därifrån lägga till nya appar. Det finns även en knapp på startskärmen av appen för att komma till samma sida.